tisdag 13 oktober 2009

Äntligen-Shantel i Göteborg


Det börjar dra ihop sig. På fredag kommer Shantel med sitt Bucovina Club Orkestar till Musikens Hus i Göteborg. Shantel är den moderna balkandiskon gudfader och har genom sin Bucovina Club och sin skivor fått Europa att dansa till balkanrytmer. Med plattan Disko Partizani fick han även sitt genombrott i Sverige och har spelats på vartenda Balkan Beat Party. Senaste plattan Planet Paprika kom i Augusti och var med på Vodkabeat strax efteråt. Det lär finnas biljetter kvar så tveka inte. Jag garanterar att det blir en toppafton

Förra gången Shantel var i Sverige lyckades jag vinna en fribiljett men fick reda på det för sent för att hinna till Stockholm. Denna gång köpte jag biljetter i god tid...bara för att senare tappa bort dem! Nu är andra omgången biljetter inköpta men jag vågar inte ropa hej än. Svininfluensa, vinterkräksjuka och fan och hans moster kan ännu förstöra kvällen.

Denna vecka laddar vi i alla fall upp med lite repriser och vi börjar med en av de senaste årens dansfavoriter: Disko Partizani.

Inga kommentarer: